Μέτρα Προστασίας

Φίλτρο για handsfree

Σύμφωνα με έρευνες επιστημόνων, είναι δυνατόν το καλωδιο του handsfree να λειτουργήσει ως κεραία και να διοχετεύσει την ακτινοβολία του κινητού μας τηλεφώνου μέσα στο αυτί και επομένως πιο κοντά στον εγκέφαλο! Αυτό δεν συμβαίνει κάθε φορά αλλά εξαρτάται από τον τρόπο που είναι ξεδιπλωμένο το καλώδιο, από που βγαίνει η ακτινοβολία στο μοντέλο του τηλεφώνου που έχουμε, κτλ.

Τοποθετήστε αυτό το μαγνητικό φίλτρο στο καλώδιο του handsfree σας και μειώστε την ανερχόμενη ακτινοβολία στο αυτί σας μέχρι και 99 % ! Δείτε εδώ σχετικό δημοσίευμα στην εφημερίδα Αγγελιοφόρος.

Κάτι παρόμοιο υπάρχει και στις συσκευές του Η/Υ όπως το ποντίκι, το πληκτρολόγιο, κτλ, αλλά δεν είναι σχεδιασμένα όπως αυτό για να λειτουργούν στις συχνότητες εκπομπής του κινητού τηλεφώνου. Προσοχή λοιπόν στις απομιμήσεις!

Κοστίζει μόνο 10€ και «κουμπώνει» σε κάθε καλώδιο handsfree. Για παραγγελίες στείλτε μου μήνυμα.

Ασπίδα για το κινητό

Τοποθετήστε αυτό το ειδικό εύκαμπτο φύλλο ανάμεσα στο σώμα σας και στο κινητό. Επενδύστε με αυτό τη θήκη του κινητού σας, τις τσέπες και τις τσάντες σας όπου βάζετε το κινητό σας τηλέφωνο, για να μην δέχεται το σώμα σας ακτινοβολία την ώρα που μιλάτε. Ελεγμένο και αποτελεσματικό: μειώνει πάνω από 10.000.000.000 φορές (100dB) την ακτινοβολία! Κυριολεκτικά δεν περνάει τίποτα! Απαραίτητο για τους άντρες που μιλάνε με το handsfree και έχουν το κινητό στην θήκη του επάνω στη ζώνη τους ή στις τσέπες τους κοντά στα γεννητικά όργανα.

Καμμιά άλλη ασπίδα δεν είναι τόσο αποτελεσματική. Προσοχή στα αυτοκόλλητα που κυκλοφορούν στα φαρμακεία και στα βιολογικά καταστήματα. Είναι ΑΠΑΤΗ. Βλέπε σχετικό άρθρο.

Κοστίζει μόνο 7 € ένα φύλλο 10Χ15 εκ. Υπάρχει και σε αυτοκόλλητο. Για παραγγελίες στείλτε μου μήνυμα.

Ειδικές μπογιές για προστασία από εξωτερικές πηγές ακτινοβολίας

Προστατευτείτε από την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία θωρακίζοντας το σπίτι σας με τις ειδικές μπογιές HSF. Ανάλογα με το είδος και την ισχύ της ακτινοβολίας από την οποία θέλετε να προστατευτείτε υπάρχει και η κατάλληλη μπογιά. Προσοχή! Χρειάζεται να προηγηθεί μέτρηση από εξειδικευμένο μηχανικό στα θέματα της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας. Αυτός θα καθορίσει το είδος της μπογιάς και τον τρόπο εφαρμογής της. Δεν παρέχουν όλες οι μπογιές την ίδια προστασία.

Ικανότητα μείωσης της ισχύος της ακτινποβολίας: πάνω από 10.000 φορές!

H μπογιά είναι μαύρη και χρειάζεται δύο χέρια χρώμα από πάνω. Χωρίς διαλύτες και με ελάχιστες πτητικές οργανικές ουσίες: 0,2 g/lt. Ικανότητα κάλυψης: 7,5 τμ. εσωτερικά και 5τμ εξωτερικά ανά λίτρο.

Για την κάλυψη των ανοιγμάτων (πόρτες, παράθυρα , κτλ) δείτε τα αντίστοιχα υλικά προστασίας.

Ζητήστε εδώ περισσότερες διευκρινίσεις και άλλες πληροφορίες.

Εξωτερική κεραία κινητού

Για όσους μιλάνε πολύ στο κινητό τους μέσα στο σπίτι ή το γραφείο, υπενθυμίζω ότι δεν πρέπει να το έχουν κοντά στο αυτί διότι το κινητό ζορίζεται από τους τοίχους στην προσπάθειά του να επικοινωνήσει με την κεραία βάσης της κιντηής τηλεφωνίας και επομένως αυξάνει την ισχύ εκπομπής του πολλές φορές στο μέγιστο. Εκπέμπει δηλαδή πάρα πολύ δυνατά. Εδικά όταν βρισκόμαστε σε χαμηλούς ορόφους ή υπόγεια. Η καλύτερη λύση είναι η τοποθέτηση μιας πολύ μικρής (βλέπε φωτογραφία) εξωτερικής κεραίας στο μπαλκόνι ή το παράθυρο, έτσι ώστε η ακτινοβολία του να βγαίνει από εκεί και όχι από τη συσκευή του κινητού. Η σύνδεση του κινητού με την εξωτερική αυτή κεραία γίνεται με τη βοήθεια ενός ειδικού βύσματος ανάλογα με το κάθε μοντέλο κινητού. Δυστυχώς κάποιοι κατασκευαστές έχουν καταργήσει αυτή τη δυνατότητα στα νέα κινητά, διότι σχεδόν κανείς δεν τη ζητάει (και πάλι η ευθύνη είναι σε μας τους καταναλωτές). Για όσους ενδιαφέρονται στείλτε μου μήνυμα.

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: